Kraljeva Voda

 

Kraljeva Voda

 

VODA PLUS JE OVLASCENI DISTRIBUTER ZA: KRALJEVA VODA DOO

 

Kraljeva voda doo Zlatibor je porodično preduzeće čiji vlasnici iza sebe imaju tridesetogodišnje iskustvo u različitim sektorima poslovanja. Primarna delatnost je fokusirana na proizvodnju i punjenje čiste izvorske vode veoma visokog kvaliteta pod nazivom “Kraljeva voda”.

Fabrika se nalazi na obroncima Zlatibora na samom izvorištu “Kraljeva voda” u delu nedirnute prirode gde u krugu od 2 kilometra nema nikakvih objekata niti zagađivača. Naša misija je snabdevanje tržišta visoko kvalitetnom izvorskom vodom. Poseban akcenat dajemo na pruzanje usluge distribucije boca zapremine 18,9 litara i vodomata.

Politika poslovanja on nas zahteva da Vi uvek na vreme dobijete svežu izvorsku vodu na Vašim vodomatima. Želimo postati poznati i priznati od strane potrošača kao jedna od najkvalitetnijih voda na našem tržištu. Mi od naše vizije nećemo odustati jer je ona za nas ključ uspeha.

Voda za sve

Sa izvorištem na planini Zlatibor na nadmorskoj visini od oko 1000 metara, nalazi se daleko od naseljenog i urbanog područja, daleko od industriskih zona. Kraljeva voda je čista prirodna izvorska voda koja se bez ikakve prerade flašira, takoreći na samom izvoru. Po svom sastavu je slabomineralna voda i može se konzumirati u neograničenim količinama jer ne opterećuje organizam. Hemiski elementi se nalaze u potpuno disosovanom odnosu koje organizam lako apsorbuje.

SVOJSTVA

  • Ova voda je jedinstvena po svom sastavu minerala
  • Jedna od najbistrijih voda na našem tržištu
  • Veoma nizak nivo natrijuma (postoji samo u tragovima)
  • Spada u grupu magnezijumskih voda koje su vrlo retke i cenjene
  • Količina rastvorenog magnezijuma nije opterećujuća za organizam i može samo da poboljša metabolizam. Magnezijum je učesnik mnogih funkcija u organizmu.
  • Odnos magnezijuma i kalcijuma je 3:1 što je po najnovijim saznanjima optimalni odnos za apsorpciju oba elementa.

Magnezijum

Pomaže proizvodnju belančevina i metabolizam ugljenih hidrata, oslobađa energiju iz mišića i ima ulogu u regulisanju telesne temperature, doprinosi zdravlju kardiovaskularnog sistema i vrši prevenciju srčanog napada. Poznat je kao antistresni mineral. Reguliše metabolizam vitamina C i minerala (kalcijum, fosfor, natrijum, kalijum). Sprečava taloženje kalcijuma i stvaranje kamena u bubrezima. Nedostatak magnezijuma u organizmu dovodi do zadržavanja natrijuma u organizmu, izaziva povišeni krvni pritisak, aritmiju i srčani napad. Magnezijum opušta srčane mišiće dok ih natrijum steže.

Izvorište

Izvorište sa koga se puni nalazi se na oko 3,5 kilometara od centra Zlatiobra. Izvorište se nalazi u zoni netaknute prirode i u krugu od 2 kilometara oko izvora nema nikakvih objekata niti industriskih postrojenja koji bi mogli da dovedu do zagađenja izvorišta. 2004 godine je krenuto sa ispitivanjem područja oko izvorišta pri čemu je ispitan deo od 21 hektara i to su prva geološka ispitivanja ovog lokaliteta. Ispitivanje vode i njenih svojstava u periodu od 3 godine pokazalo je da je voda izuzetnog kvaliteta, bez mirisa, ukusa, jako je bistra što ukazuje da u vodi nema organskih ili neorganskih jedinjenja. Zapažen je konstantno visok nivo magnezijuma pa stoga voda je svrstana u red magnezijumskih voda. Poslednja ispitivanja ukazuju da je starost vode oko 3500 godina.

 

Više na zvaničnom sajtu OVDE.